airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Årets sportstalenter i Maniitsoq

Uddeling af årets sportstalenter i Maniitsoq.
18. december 2015

Årets talent blandt børnene. 

Kåret som  årets talent er sportsforeningens pigehold. De større pigehold blev mester lige efter hinanden i årene 2013-2014-2015, hvor  mindste pigehold endvidere blev mester i 2014.

Det flotte resultat skyldes, at sportsudøverne er glad for deres sportsgren, kommer trofast til træning og tage sporten alvorligt. I år mødtes de tilmed som hold 1 og hold 2 i finalen.

Flere af pigerne er velkvalificeret til at deltage ved AWG 2018-2020, hvorfor man nu  følger dem  i deres præstationer, og skal til turnering i Danmark som øvelse i januar.

Holdet har et godt sammenhold og har respekt for hinanden og deres træner.

Holdet er Aqissiaq Volleyball (AVI) pigeholdet årgang 2000-2001-2002-2003.

Årets talent blandt de unge. 

Omtalte person blev optaget i voksen fodboldhold, selvom pågældende er stadigvæk er meget ung, personen er en meget dygtig fodboldspiller, fornuftig, hurtig og har en god teknik.

Under juniorturneringer i sommers, fik pågældende fair play prisen, samt prisen for talent.

Pågældende var med i holdet under indendørs Grønlands mesterskab for junior, som blev nr. 2 og fik prisen talent.

Pågældende er engageret, træner hårdt og er dermed foregangsmand for børn og unge.

Den omtalte er 18 årige Phillip Holmene.

Årets sportsmand i Maniitsoq. 

Pågældende er fodboldspiller og Volleyballspiller, er meget dygtig, er bestræbefast og opmuntre sine medspiller til træning, pågældende har vilje og engagere sig til træningen, udvikle sig selv og respektere sine medsportsudøver.

Pågældende har været målmand under Island Games, har ligeledes deltaget ved junior AWG i Volleyball og i Island Games i voksenholdet, man er ikke i tvivl om, at pågældende vil deltage i turneringer i fremtiden.

Pågældende var medtræner under indendørs Grønlands mesterskab for junior og havde medindflydelse på, at holdet blev nr. 2.

Omtalte er 24 årige Klaus Egede.