airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ny-udklækket kontorassistent i Qeqqata Kommunia

Qeqqata Kommunia er stolt af at have udlært ny kontorassistent, som torsdag d. 30 juni 2016 blev fejret i Kommunalbestyrelsens mødesal i Sisimiut sammen med personalet og hans familie.
30. juni 2016

Ujuuki Boassen fik sin uddannelsesbevis i forbindelse med afslutningen af uddannelsen i Nuuk, men personalet og familien fik lejlighed til at fejre hans færddiggørelse som kontorassistent.

Borgmester Hermann Berthelsen sagde bl.a. under hans tale, at Qeqqata Kommunia er stolt af at havde ham som praktikant, han har gåpåmod, viljestyrke og når han har sat sig for at færdiggøre noget så arbejder han ihærdigt for at nå sit mål. Ujuuki er alenefar, som derfor har vist at han godt kan nå det han gerne vil nå.Borgmesteren sagde også at Qeqqata Kommunia er stolt af at kunne være med til at uddanne flere i landet fra kontorassistent, teknikker, IT-support, socialrådgiver og mange flere med vekslende skole- og praktikophold.

Qeqqata Kommunia lykønsker Ujuuki, og ønsker ham det bedste for fremtiden der bringer.