airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Indstilling til årets idrætsmand/kvinde, talent, træner og ærespris i Qeqqata Kommunia.

14. oktober 2016

Tildeling af årets priser foregår på helligtrekongersdag den 6. januar 2017 i Sisimiut Idrætshal. Idrætsforeninger eller borgere kan fremkomme med en indstilling til tildeling af ærespriser for sportsudøvere, der har opnået gode resultater i løbet af året.

Årets idrætsmand/kvinde
Man kan indstille enhver sportsudøver, der har haft god virkning for sin sportsforening eller byen.

Årets talent
Man kan indstille et barn/ung, der er eksemplarisk over for andre børn og unge, og der har ud- viklet sig meget og som man tror har en god fremtid i sin sportsforening eller i byen.

Årets træner
Man kan indstille en træner, der har fået sit hold til at opnå gode resultater og som har været en eksemplarisk træner i ere år.

Årets ærespris
Man kan indstille en gammel sportsudøver eller én, der har udøvet sport, som ved sin sport har haft god påvirkning, og som er eksemplarisk. Man kan indstille en person, som har haft påvirk- ning gennem sin deltagelse omkring sporten.

Indstillingerne skal være a everet til Området for Uddannelse senest den 4. december 2016. Området for Uddannelse tager afgørelse på baggrund af begrundelserne i indstillingerne. Man kan a evere indstillingerne ved fysisk henvendelse til kommunen eller fremsende indstillin- gerne til: qban@qeqqata.gl

Yderligere oplysning:
Qillaq Banemann
Idrætskonsulent
Tlf: 867401