airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Årets medarbejder i Qeqqata Kommunia

Traditionen tro har Qeqqata Kommunia kåret årets medarbejdere 2016.
Der kåres årets medarbejdere I centraladministrationen og en medarbejder på en decentral komunal arbejdsplads som f. eks skoler, børnehave og andre steder, som hører under kommunen I hele Qeqqata Kommunia.
22. december 2016
I år kommer begge årets medarbejdere fra Sisimiut.

Årets medarbejder i centraladministrationen blev: Katrine Jensen, mangeårige medarbejder I bogholderiet.


Katrine Jensen betegnes som en, der møder på arbejde hver evig eneste dag og altid kommer til tiden. Hun sætter pris på sammenhold og hjælper gerne til, samtidig opmuntrer hun til at finde lettere veje til at løse problemerne. Katrine sætter også lid til at blive færdig med det hun har påbegyndt før dagen er omme.
 
Den decentrale årets medarbejder blev Helena Barselajsen, mangeårig skolesekretær I Nalunnguarfiup Atuarfia.Helena Barselajsen giver sig selv 100 procent og har været den, der holder det hele på plads under skiftende ledelse.
 
Hun er den centrale I dagligdagen, hun har kontakt til både lærere og forældre I det daglige, som hun møder med kys hånd.
Udover at hun giver sig 100 procent til sine arbejdsopgaver er hun altid klar til at tage imod henvendelser, lige meget hvor travlt hun har. Sådan har hun arbejdet I mange år som skolesekretær.

Chefgruppen udpeger Årets medarbejdere udefra fire forskellige kriterier. Som er:

* At skabe en god stemning
* At skabe god sammenhold
* At hjælpe og stimulere andre
* At arbejde stabilt