airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Din bolig

Boligen er et vigtigt fundament for at kunne skabe trygge rammer for familien.
Det er derfor vigtigt at kende de forskellige muligheder for at kunne boligforsyne sig selv. Med nærværende informationshæfte vil du kort blive præsenteret om de forskellige ordninger.
27. februar 2017

Drømmer du om at eje din egen bolig, kan dette ske f.eks. ved at:

  • købe din nuværende lejebolig
  • købe en andelsbolig
  • købe en ejerlejlighed
  • købe et hus

Du vil i nærværende informationshæfte kunne finde oplysninger om blandt andet hvilke krav der bliver stillet, herunder om finansieringsmulighederne.
Du kan også finde oplysninger om omdannelse af en lejebolig til andelsboligforening eller ejerforening, eller hvordan du kan være med til at danne en andelsboligforening.
Derudover er der allerede en del borgere der bor i et hus under boligstøtteordningen, men som ikke har råd til at renovere eller forny deres bolig. Er du en af dem, kan du læse mere om hvordan du kan søge om renoveringsmidler gennem boligstøtteordningen.

Som noget nyt i 2016 kan pensionister, førtidspensionister og andre, der har haft en årlig
indtægt under 180.000 kr. de seneste 2 år, få lån på maksimalt 150.000 kr. til renovering,
udvidelse eller forbedring af deres bolig.

En god og sund bolig giver en tryg base for familien. Du kan læse mere om de forskellige ordninger der findes og måske få inspiration til at finde det rette til dig og din familie.

Læs hele informationshæftet her