airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Sommervandring fra Kangerlussuaq til Sisimiut for børn blev en succes

Vandretur for skolebørn i forbindelse med sommerferien er netop blevet afsluttet, og må betegnes som en succes. Alle børnene kom tilbage samtidigt, og fik en stor naturoplevelse.
2. august 2017
9 børn og 7 voksen fløj afsted til Kangerlussuaq med flyveren den 20. juli, og påbegyndte straks vandreturen på 160 km mod Sisimiut. Gruppen vandrede i 6 dage, og kom efter planen tilbage den 26. juli kl. 17.00.

Børnene var fysisk stærke under vandreturen, og personalet i Familiecenteret var forberedt på at yde hjælp, såfremt de skule blive følelsesmæssigt berørt.

Tak til de mange børn, forældre, familiemedlemmer, bekendte og venner, der kom for at byde gruppen velkommen til Sisimiut, det var følelsesmæssigt dejligt at se alle igen.

Vi vil også takke følgende som har bidraget til realisering af projektet: Qeqqata Kommunia Familecenteret, Selvstyret, Sygehuset, Minngortuunnguup Atuarfia, Royal Greenland, Air Greenland, Pisiffik, Anuni, virksomheder i Kangerlussuaq, frivillige, og ikke mindst vejlederen i forbindelse med projektet: Niels `tuutu` Berthelsen.

For yderligere information kontakt:

Forebygghelseskonsulent
Paarnannguaq Mølgaard
paam@qeqqata.gl
+299 866646