airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Familiechef i Qeqqata Kommunia holder 40 års jubilæum

20. oktober 2017

 

Kirsten Bødker har jubilæum i statens, Selvstyrets og Kommunernes tjeneste, og man fejrede festligheden i Qeqqata Kommunias byrådssal.

Borgmester Malik Berthelsen lykønskede hende for, at hun nu i 40 år pligtopfyldende og loyalt har givet sine ressourcer videre, og pointerede, at det kræver meget af én selv at arbejde i så mange år med de svage i samfundet.

Kirsten Bødker kom til Nuup Kommunia/ Kommuneqarfik Sermersooq i 2006 efter at have arbejdet forskellige steder i Danmark. Her har hun, frem til 2016, tiltrådt forskellige stillinger såsom fungerende fagchef i Handicapafdelingen og Fagchef på Myndighedsområdet.
I 2016 blev hun afdelingsleder i Qeqqata Kommunias handicapafdeling og har fra 2017 fungeret som familiechef og blev fastansat efterfølgende
Borgmester i Qeqqata Kommunia, Malik Berthelsen, roser Kirsten Bødker for hendes gode energi og glæde, når hun møder op på arbejde, og takker hende for at være en god leder.

- Selv om jeg fyldte 65 dette år, håber jeg, at jeg forhåbentlig får mange gode år her i kommunen, for mit hjerte og sind er stadig unge, siger Kirsten blandt andet i sin tale.