airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Årets medarbejdere i Qeqqata Kommunia

Traditionen tro har Qeqqata Kommunia kåret årets medarbejdere 2017.

Der kåres én årets medarbejder i centraladministrationen og én medarbejder på en decentral kommunal arbejdsplads som f.eks. skoler, børnehave og andre steder, som hører under kommunen i hele Qeqqata Kommunia.
18. december 2017

Chefgruppen udpeger Årets medarbejdere udefra fire forskellige kriterier, som er:

* At skabe en god stemning
* At skabe god sammenhold
* At hjælpe og stimulere andre
* At arbejde stabilt

Årets medarbejder i centraladministrationen blev: Bæredygtighedskonsulent Kristina Würtz Poulsen fra Sisimiut.

Kristina Würtz Poulsen har arbejdet i kommunen i lidt over et år, og i den tid har hun fået udrettet en masse. Et af de tiltag hun har igangsat er fast onsdagstræning for medarbejdere i administrationen. Desuden har hun fået sat sundhed på dagsorden, da hun i samarbejde med CSR har afholdt kursus for sundhedsambassadører fra hele kommunen. Kristina er en dygtig, stabil og hårdtarbejdende medarbejder. Hun er altid imødekommende og parat til at hjælpe sine kollegaer.

Den decentrale årets medarbejder blev: Forebyggelses konsulent Albricht Kreutzmann (Upak)fra familiecenteret i Maniitsoq.

Albricht Kreutzmann har blandt andet udmærket sig ved hans store indsats som koordinator for kampagnen ”Nej tak til hash” i Maniitsoq, Sisimiut og bygderne. Desuden har han afholdt små kurser i robusthed på forskellige arbejdspladser i Maniitsoq, Sisimiut og i bygderne. Albricht er god til finde samarbejdspartnere og sørge for, at de mål der bliver fastsat indenfor forebyggelsesområdet bliver nået.