airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kåring af årets medarbejdere i Qeqqata Kommunia

Traditionen tro har Qeqqata Kommunia igen i år afholdt kåring af årets medarbejdere i kommunen.
21. december 2020

Qeqqata Kommunia har som offentlig enhed fokus på at udvikle en bæredygtig og sund arbejdsplads, hvor motivation, medansvar, fællesskab, kompetenceudvikling og dialog vægtes som kerneværdier.

Hvert år kåres der to ”Årets medarbejdere i Qeqqata Kommunia”, én medarbejder fra centraladministrationen og én medarbejder fra en decentral kommunal arbejdsplads f.eks. skoler, børnehave og andre institutioner under kommunen.

 

Årets medarbejder for år 2020 fra centraladministrationen blev: Pedel Karl Tobiassen.

Kaaleeraq kendetegnes ved, at han godt kan lide at fortælle vittigheder eller sjove episoder, som han har oplevet. Idet han er en munter mand, er han betryggende at være sammen med. Han besøger afdelingerne flere gange dagligt for at varetage opgaver eller for at hjælpe til. Når han tildeles en opgave, varetager han opgaven uden at stille spørgsmål. Siden ansættelsen i april måned 2019 har han ikke haft sygedage, hvorved man altid kan regne med ham. Med sin gode opførsel og stabilitet er Kaaleeraq et forbillede for os alle.

 

Årets medarbejder for år 2020 fra den decentrale kommunale institution blev: Kontorfuldmægtig Mettea R. Jeremiassen fra Pisoq.

Mettea er en kvinde med respekt for sit arbejde, som arbejder for, at medarbejderne har et godt samarbejde og føler velvære på arbejdspladsen. Hun kan snildt koordinere mange medarbejdere og er god til at skabe tryghed på arbejdspladsen. Uanset hvem hun taler med, er hun lyttende, giver gode råd og er opfordrende, som tit resulterer i, at mange ansatte bliver glade for deres arbejdsplads. Hun er stabil, engageret, venlig, respektfuld og betryggende. Ved pludselig opståede situationer hjælper hun altid til uden at stille spørgsmålstegn ved, hvem hun hjælper.

 

I år blev der givet en særlig pris til en god medarbejder: HR-konsulent, Inga Olsen.

Inga er velkendt i Qeqqata Kommunia, som hun har arbejdet for i en del år. Årene 2019 og 2020 har været specielt hårde for Inga.  Efter hun i 2019 blev ramt af kræft, skulle hun have en legemsdel fjernet ved en operation. Dette har resulteret i, at hun i dag lever med et handicap. Flere af hendes nærmeste familiemedlemmer har også været ramt af sygdommen, og dette har naturligvis påvirket hele familien.

Selvom hun i dag lever med et handicap, er hun engageret i sit arbejde og respekterer sine medmennesker. Hun udstråler varme, er samarbejdsvillig og arbejder meget professionelt.  Grundet hendes glade humør kan man som kollega glemme, at hun har fået et handicap. Hun har forståelse for livet, er accepterende for livets udfordringer og har visioner for fremtiden. Denne holdning fortæller hun åbent til sine kollegaer, hvilket er meget inspirerende og åbenbarende og har stor indflydelse på andre.

 

Chefgruppen udpeger Årets medarbejdere ud fra fire forskellige kriterier:

* At skabe en god stemning

* At skabe godt sammenhold

* At hjælpe og stimulere andre

* At arbejde stabilt

 

For yderligere information kontakt:

Johan Davidsen, HR chef i Qeqqata Kommunia
E-mail: joda@qeqqata.gl, Telefon (+299) 86 73 27