airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Qeqqata Kommunia lukker for alle borgerhenvendelser ved fysisk fremmøde i Sisimut

Det er en sikkerhedsforanstaltning for at undgå eventuel smittespredning af Coronavirus. Tiltaget gælder med øjeblikkelig virkning.
13. juli 2021

Opdateret:

Sommeraktiviteter for uge 28 som følge af smittespredning af COVID-19 i Sisimiut inkl. Nutaraq/Sukorsit og musikskole/bibliotek/museet aflyses/lukkes med øjeblikkelig virkning til fredag d. 16 juli 2021.
Husk at holde afstand, vaskehænder og bruge håndsprit og ved offentlige transport som bus, fly, skib og taxaer og ikke mindst når du handler i butikkerne skal bruge mundbind. 

Breve og papir skal afleveres/smides ned i postkassen foran hovedbygningen ved Kommunen, og må ikke afleveres fysisk.

For forældre der har børn i dagsinstitutioner, er det kun forældrene som kan aflevere/hente børn – dvs. at familiemedlemmer/venner kan ikke aflevere/hente børn.
For busserne anmoder man borgerne om at benytte mundbind, og at det kun er muligt at komme på bussen hvis der er siddepladser.
Plejehjemmet Qupanuk lukkes for besøgene og man kan derfor henvende sig til: Peter Mattaaq på tlf. nr.: 867350

Alle samtaler vil foregå pr. telefon eller via mail. Dette er for at undgå smittespredning af Coronavirus.
Vi håber, at I alle vil hjælpe med tålmodighed, samarbejdsvillighed og forståelse.

Kommunens afdelinger kan kontaktes på følgende:

Så snart at vi har modtaget nye instrukser fra landslægeembedet vil man vurdere situationen på ny, og der vil derfor udmeldes om nye tiltag eller genåbning af fysiske henvendelser.