airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ny Direktør for Økonomi og Uddannelse

Malene Broberg starter I sin nye stilling som Direktør for Økonomi og Uddannelse den 1. Juni
4. april 2023

 Uddannelsens vigtighed og især børnenes udvikling er vigtigt for Malene Broberg.

- Jeg glæder mig til at prøve kræfter med nye områder, som uddannelsesområdet bliver for mig. Jeg ved hvor vigtigt område for uddannelse har for især børns udvikling, men også igennem hele livet, siger Malene Broberg, der bliver direktør i børnenes dag, den 1. juni.

Qeqqata Kommunia har valgt at ansætte Malene Broberg, da hun har solide erfaringer inden for økonomistyring, og har blandt andet stået med en større udskiftning af økonomisystemet i Pisiffik. Hendes erfaringer vil kunne sikre kommunens udskiftning af Økonomisystemet bliver mere systematiseret jævnfør hendes erfaringer. 

Jeg kender Qeqqata som meget ambitiøs og innovativ kommune. Jeg glæder mig til at blive en del af direktionen og hjælpe med at sikre den økonomiske styring, for at realisere de politiske mål. Ikke mindst i en tid der er præget af snævre rammer for det samlede og kommunale forbrug, siger Malene Broberg.

Som specialist i økonomistyring har Malene Broberg været fungerende økonomidirektør for både Mittarfeqarfiit såvel som Pisiffik. I det daglige har hun været i såvel det offentlige som private, og hendes erfaring med dette er en stor fordel for økonomistyringen i Qeqqata Kommunia.

Jeg glæder mig til et tæt samarbejde med mine kommende kolleger og kommunalbestyrelsen, slutter Malene Broberg.

Kommunaldirektør Juliane Henningsen Heilmann glæder sig også til at samarbejde med Malene Broberg.

 - Jeg er glad for at vi kan ansætte en yderst kompetent kandidat til stillingen, jeg glæder mig til at vi sammen med Malene Broberg kan arbejde videre med at udvikle Qeqqata Kommunia.

Ansættelsesudvalget har i forbindelse med udvælgelsen lagt særlig vægt på, at Malene Broberg er faglig erfaren og stærk inden for økonomistyring og ledelse. Dertil er Malene Broberg både præcis, professionel og ydmyg med stor vilje til at lære i sin ledelsesstil.

Malene Broberg er udlært fra Syddansk Universitet i regnskab og økonomistyring, og har siden arbejdet med økonomistyring i såvel offentlige nettostyrede som private virksomheder.