airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ny Direktør for Velfærd

Økonomiudvalget i Qeqqata Kommunia har besluttet at ansætte Paneeraq Olsen som Direktør for Velfærd i Qeqqata Kommunia
1. juni 2023

Paneeraq Olsen har stor erfaring indenfor socialområdet og kommunes ledelse er glad for ansættelsen.

- Vi er glade for at vi kan tilbyde Paneeraq Olsen denne stilling og glæder os til at samarbejde igen med Paneeraq Olsen, siger kommunaldirektør Juliane Henningsen Heilmann.

Paneeraq Olsen er lige nu kommunalbestyrelsesmedlem og Inatsisartut medlem, hun er dog indforstået med at stoppe med sit politiske virke, når hun bliver ansat som direktør.

Paneeraq Olsen har en kandidatgrad indenfor administration. Hun har tidligere været kommunaldirektør, hvor hun har haft ansvaret for socialområdet. Hun har siddet som folkevalgt i kommunalbestyrelsen og har tidligere været Naalakkersuisoq for Børn, Unge og Familier og medlem i Udvalget for Familie, Sundhed. I forbindelse med overnævnte kender hun forholdene i ledelse og socialområdet.

Som den nye Direktør for Velfærd vil hun arbejde for at de ansatte har gode redskaber, at de ansatte vejledes og har gode forhold samt gode rammer for deres arbejde. Hun vil også sikre at de ansatte tilbydes kurser og uddannelse indenfor velfærdsområdet, som vil være med at sikre en god og hurtig servicering af borgerne.

Paneeraq Olsen starter i sin stilling pr. den 1. juli.