airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 6. september 2021

RISIKOEVALUERING AF VEJPROJEKTET I SISIMIUT-KANGERLUSSUAQ

Naalakkersuisut og Qeqqata Kommunia har fået Oxford Global Projects (OGP) til at foretage en uafhængig risikovurdering af Arctic Circle-vejen. Formålet med denne risikovurdering var at: i) gennemgå forretningsplanen, ii) tilvejebringe en objektiv og uafhængig gennemgang af de projektrisici, der er forbundet med de tilknyttede omkostninger, tidsplan og fordele, samt iii) fremsætte anbefalinger omkring projektets fremtid.

Se nyhed
Dato 23. august 2021

Extreme E holder åbent hus for indbyggerne i Kangerlussuaq.

Onsdag har lokale borgere i Kangerlussuaq mulighed for at komme tæt på de spændende elektriske racerbiler og få en rundvisning i løbsområdet, når arrangørerne bag Extreme E holder åbent hus.

Se nyhed
Dato 20. august 2021

Nedtællingen er i gang: En uge til Extreme E

Det elektriske racerløb Extreme E vil være underlagt strenge corona-restriktioner, der skal forhindre spredning af COVID-19. Visit Greenland, Arctic Circle Business og Qeqqata Kommunia fraråder befolkningen fra kysten at tage til Kangerlussuaq.

Se nyhed
Dato 6. juli 2021

TELE-POST leverer mobilt SITE til Extreme E i Kangerlussuaq

For et år siden mødtes borgmester i Qeqqata Kommunia Malik Berthelsen og CEO i TELE-POST, Kristian Reinert Davidsen for at se på mulighederne for samarbejde også omkring områderne ved Kangerlussuaq. For et år siden var det stadig blot en vild idé at Extreme E kunne komme til Grønland. I August måned i år bliver dette til virkelighed takket være et godt samarbejde og koordination mellem Qeqqata Kommunia og TELE-POST.

Se nyhed
Dato 10. maj 2021

Kangerlussuaq gør sig klar til det gigantiske Extreme E race

Den nye store elektriske rallyløbsserie Extreme E valgte i 2019 en placering nær Russels gletsjer i Sandflugtsdalen ved Kangerlussuaq som det tredje løb i åbningssæsonen 2021. Løbet foregår i Sandflugtsdalen op ad Indlandsisvejen d. 28.-29. august.

Se nyhed
Dato 21. januar 2021

Status på arbejdet om Kangerlussuaqs fremtid

Der er, på trods af udfordringer på grund af COVID-19, fremdrift i arbejdet om Kangerlussuaqs fremtid. Der arbejdes med flere aspekter af sagen i regi af en række arbejdsgrupper.

Se nyhed