airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 24. juni 2022

Arkæolog i 2 dage

Qeqqata Kommunia planlægger i samarbejde med Sisimiut Museum et spændende udgravningsophold for 2-3 ældstetrins elever i Nipisat i forbindelse med sommerskole.

Se nyhed
Dato 23. juni 2022

Kranen for joller I Sisimiut er farlig og derfor lukket

Kranen for joller I Sisimiut, der har tjent jolleejere siden 1983, er nu så gammel at den ikke længere kan bruges. Qeqqata Kommunia arbejder på at der bliver etableret en ny og tidssvarende kran

Se nyhed
Dato 20. juni 2022

Program for Nationaldag 2022 - Maniitsoq og Sisimiut

Der afholdes forskellige traditionsbundne aktiviteter med flaghejsning, gudstjeneste m.m. Her finder du programmer for Nationaldagen 2022 der gælder for Maniitsoq og Sisimiut.

Se nyhed
Dato 3. juni 2022

Sommerskole i Qeqqata Kommunia

Qeqqata Kommunia søger instruktører til sommeraktiviteter

Se nyhed
Dato 1. juni 2022

Borgermøder om ny nationalpark i Vestgrønland

De to borgmestre Ane Hansen og Malik Berthelsen tager de første 10 dage af juni på rundtur i Qeqertalik og Qeqqata kommuner for at præsentere planerne om en ny nationalpark i Vestgrønland. Borgmestrene glæder sig til at diskutere planerne med borgerne. Borgmestrene foreslår, at en ny nationalpark skal gå fra Kangerlussuaq i syd til Diskobugten i nord.

Se nyhed
Dato 23. maj 2022

Forårsrengøring

Vi vil gøre borgerne, virksomhederne mv. opmærksomme på deres pligt til at holde naturen rent og vi vil opmuntre foreningerne samt skoleklasserne til at give en hjælpende hånd.

Se nyhed