airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 20. juli 2021

Borgerhenvendelser genåbnes i Sisimiut

Alle borgerhenvendelser i Sisimiut genåbnes, men borgerne skal benytte mundbind ved fysiske fremmøde der ligeledes gælder for alle byer og bygder, og husk at holde afstand og følge anvisningerne om maksimalt 20 personer eller 1 person pr. 4 kvadratmeter i lokaler.

Se nyhed
Dato 13. juli 2021

Qeqqata Kommunia lukker for alle borgerhenvendelser ved fysisk fremmøde i Sisimut

Det er en sikkerhedsforanstaltning for at undgå eventuel smittespredning af Coronavirus. Tiltaget gælder med øjeblikkelig virkning.

Se nyhed
Dato 6. juli 2021

TELE-POST leverer mobilt SITE til Extreme E i Kangerlussuaq

For et år siden mødtes borgmester i Qeqqata Kommunia Malik Berthelsen og CEO i TELE-POST, Kristian Reinert Davidsen for at se på mulighederne for samarbejde også omkring områderne ved Kangerlussuaq. For et år siden var det stadig blot en vild idé at Extreme E kunne komme til Grønland. I August måned i år bliver dette til virkelighed takket være et godt samarbejde og koordination mellem Qeqqata Kommunia og TELE-POST.

Se nyhed
Dato 2. juli 2021

Lufthavnspakkerne må revurderes

Af: Borgmester Malik Berthelsen
Jeg havde lige som resten af landets borgere set frem til fredagens udmelding og redegørelse fra Naalakkersuisut om lufthavnspakke. Jeg blev vist lige som alle andre skuffet. 900 mio.kr. mere til KAIR International for de to lufthavne i Nuuk og Ilulissat blev allerede meldt ud før valget.

Se nyhed
Dato 23. juni 2021

Mindesmærke for Lârsêraq Skifte

Af: Borgmester, Malik Berthelsen
Jeg er i dag højtideligt stemt, da jeg kan være tilstede og sige er par ord i forbindelse med afsløringen af mindesmærket for en person, der ellers ville fylde 70 år i år. En person der har haft stor indflydelse for Grønland, og ikke mindst for vores kommune.

Se nyhed
Dato 18. juni 2021

Nationaldag 2021

Programmer til nationaldagen i Qeqqata Kommunia

Se nyhed