airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Skoleseminar 2011

På Inerisaaviks hjemmeside kan du nu finde meget spændende materiale fra Skoleseminar 2011. Skoleseminar 2011 blev afholdt i marts måned i samarbejde mellem Qeqqata Kommunia og Inerisaavik for kommunens politikere, administration og skoleledere. På Siden finder du blandt andet materiale fra mange af de indlæg der blev præsenteret på seminaret.


8. juni 2011

Inerisaaviks hjemmeside kan du nu finde meget spændende materiale fra Skoleseminar 2011. Skoleseminar 2011 blev afholdt i marts måned i samarbejde mellem Qeqqata Kommunia og Inerisaavik for kommunens politikere, administration og skoleledere. På Siden finder du blandt andet materiale fra mange af de indlæg der blev præsenteret på seminaret.

Skole seminaret belyste nogle af de problemstillinger man står overfor på skoleområdet i Qeqqata Kommunia. I forlængelse af skoleseminaret 2011 er der nedsat en styregruppe og en arbejdsgruppe som skal arbejde med nogle af de problemstillinger der kom frem på seminaret med et klart mål om at styrke folkeskolen i Qeqqata Kommunia.

www.inerisaavik.gl finder du også information om nogle af de tiltag man i samarbejde mellem Qeqqata Kommunia og Inerisaavik vil forsøge at igangsætte, for at imødegå mange af de udfordringer skoleområdet står overfor.

Se mere på www.inerisaavik.gl