airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Anders Steenbakken blev valgt til at være med til at styrke Arctic Circle Race

29. april 2019

Forskellige byer i verden er blevet verdenskendt for arrangering af forskellige ekstreme sportsturneringer, som der er deltagelse fra mange forskellige lande hvert år.

Arctic Circle Race er essentielt for vores land, til at blive endnu mere kendt af sportsfolk på verdensplan, selvom løbet afholdes på frivillige basis.

I Qeqqata Kommunia tror vi på, at den største arrangering af sportsturnering i vores land kan udvikles yderligere og kan blive endnu mere verdenskendt ved yderligere markedsføring.

På denne baggrund har vi fra kommunen valgt Anders Steenbakken som bestyrelsesmedlem i ACR.

Jeg er glad og fortrøstningsfuld over, at Anders er villig og interesseret i at være med til at videreudvikle ACR. Jeg mener også, at Anders erfaringer vil være en fordel for ACR, f.eks. har han deltaget i arrangering af The Arctic Challenge i Tasiilaq og har arbejdet med markedsføring under sin virke som direktør i Visit Greenland.

Niels Chemnitz, som er logistikchef i Polar Oil og som har erfaringer indenfor turisme i Kangerlussuaq, blev valgt som suppleant for Anders Steenbakken.

Af Malik Berthelsen, Borgmester