airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Eksperter indenfor skoleområdet: Lærerne ønsker optimalt resultat

Tiltag og planer i Atuarfik Kilaaseeraq som er ved at lykkes er allerede i gang, lærerne fortsætter også med at lave målsætninger med elever i centrum.
19. marts 2024

Elever og lærere har været nødt til at blive flyttet til forskellige lokaler på grund af at skolen i Maniitsoq Atuarfik Kilaaseeraq blev ramt af skimmelsvamp, dog arbejder lærerne og ledelsen utrætteligt med øje for gode målsætninger og læringsmål for børnene.

I samarbejde med eksperter indenfor skoleområdet blev der foretaget vurdering med udgangspunkt i skolen og lærernes behov.

- Selvom lærerne er fordelt i forskellige bygninger, arbejder lærerne med eleverne i centrum med udgangspunkt i læringsmål. Og lærerne skal roses for de arbejder hårdt for at sikre elevernes læringsmål, siger Midtlarak Lennert.

Qeqqata Kommunia har sidste år i juni måned underskrevet en samarbejdsaftale med Helene Broberg, som er PD i skoleledelse og Mitdlarak Lennert som er Ph.d. i arktisk samfundsvidenskab vedrørende udvikling af skolerne.

- Ledelsen som arbejder godt og ønsker gode resultater for elever, arbejder med respekt og engagement, har kræfter til at tydeliggøre arbejdsopgaverne. Det er meget mærkbart at man kontinuerligt udvikler skoleområdet, siger Helene Broberg.

Der er skabt mere tydelige årslæringsmål for enkelte fag, der er med succes skabt fælles planlægning i trinnene samt at man er ved at opnå et godt samarbejde med udgangspunkt i kompetencer og Helene og Mitdlarak siger endvidere, at deres arbejde med udviklings værktøjer i Atuarfik Kilaaseeraq er modtaget positivt af lærerne.